Haakpatroon Bobble Coronary Heart Blanket

Volgers van de bekende ontwerpster en Scheepjes blogger Rachele Carmona zullen meteen zien dat de Arrow Baby Blanket een ontwerp van haar hand is. De geometrische layout van gemoderniseerde granny squares en halve granny’s zijn kenmerkend voor haar ontwerpstijl. De gedetaileerde, gehaakte rand met picots is een mooie omlijsting. Duurzame babyproducten meet 109 x 122 cm en is daarmee een geschikt cadeau voor zij die een kindje mogen verwelkomen.

Destijds was ik internet met mijn Etsy shop begonnen en een beetje vertwijfeld zette ik de deken te koop. Blijkbaar was er direct een fan, need de deken werd meteen gekocht! Niet voor de koopster uit Engeland zelf, maar voor haar zus die in Nieuw-Zeeland woont. En nu… mailde de zus uit Nieuw-Zeeland me, of ik een dekentje wilde haken voor zuslief in Engeland. Liefde op afstand, ik heb er een zwak voor. En dus sloeg ik met een brede glimlach aan de haak en die glimlach bleef tot ik de deken af had.

Je ziet alleen de artikelen en promoties die beschikbaar zijn in Nederland. Als belegger wil je slim inspelen op de markt. Het liefst koop je tegen een zo gunstig mogelijke prijs.

Haakpatroon Bobbles And Stripes Blanket

Lees deze tips voor het juiste instapmoment. Wat zal de gelukkige daar blij mee zijn. Stuur dan gerust een mail naar We nemen je vraag zo snel mogelijk in behandeling. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Ieder negen toeren tellend vierkant van de Colour Shuffle Blanket is gehaakt met een enkel 20g bolletje van het Scheepjes Softfun Minis Colour Pack. Het diamantvormige oog-design, gecombineerd met de textuur van een puff-steek geven het ontwerp een speelse uitstraling. Het lichtgewicht Scheepjes Softfun garen voelt zacht aan en combineert de luchtigheid van katoen, met het onderhoudsvriendelijke van acryl. Hierdoor wordt de deken het perfecte accessoire voor een picknick of uitstapje naar het strand. Een mooie babydeken, gehaakt in de illusie techniek waardoor beide kanten even mooi zijn, maar de kleuren omgekeerd. De foundation techniek die wordt gebruikt is tapestry haken.

Als Mkb-ondernemer Wil Je Groeien: Dit Zijn De 5 Beste Manieren Om Snel Én Makkelijk Aan Geld Te Komen

Het ontwerp is van Jellina Creations. In het boekje Ricorumi Baby Blankies staan allerlei patronen om leuke tutteldoekjes of knuffeldoekjes te haken. Alle knuffeldoekjes hebben een leuk dierenhoofdje. Zo staan er onder andere een konijn, kikker, papegaai of een hond in. En ook leuk is, de doekjes worden gehaakt met Ricorumi SpinSpin.

Een leuke draad met een mooi kleurverloop. Deze bobble heart deken is mooi als babydeken of als bedsprei voor een tienermeisje. De deken is ook makkelijk op de gewenste maat te maken doordat hij uit verkantjes bestaat. Een paar jaar geleden maakte ik mijn eerste ripple sew deken en ik was meteen verliefd.

Makkelijk patroon( bij patroon hoofd staat bij toer 19 2dc in plaats van 2 v) verder klopt het patroon helemaal. Omdat het schaap zo leuk is gelijk nog 1 gehaakt. De handmade babydekentjes van Mrs.Ertha zijn considered one of a sort. Ze zijn ontworpen en geproduceerd in Portugal en dat zie je! Ze stralen warmte en gezelligheid uit. De dekentjes zijn gemaakt van 100 percent 6-laags, ademend katoen en zijn afgewerkt met een mooi randje kant.

Babydeken / Blanket Shiloh – Peanut – 100x140cm – Mrsertha

Bestel hier kleurtje Peanut (beige) of neem een kijkje bij de andere kleurtjes. Je kunt je keuze altijd achteraf aanpassen (bij ons privacybeleid). Zie voor meer informatie ons privacybeleid en cookiebeleid. Wat een lief gebaar om zo’n prachtige deken te bestellen voor je zus. En dan ook nog eens vanaf de andere kant van de wereld. De kleuren vind ik weer sprekend, je hebt er een oog voor.

Deze deken bestaat uit een aantal delen die je later aan elkaar haakt. Schrijf je in voor Hobbii’s gratis nieuwsbrief en ontvang tips, tips en mooie aanbiedingen per e-mail. Bovendien maak je ook nog eens automatisch kans op een cadeaubon t.w.v. €50. Met een account kun je sneller bestellen en heb je een overzicht van je eerdere bestellingen. Afhalen van uw bestelling is mogelijk dit kan na het bestellen en betalen via de site.

Speak Your Mind

*